Termeni de utilizare

Toate drepturile rezervate

Certificatul.ro ofera acces liber şi nelimitat la informatiile din cadrul site-ului www.certificatul.ro . Continutul site-ului poate fi vizualizat, transmis şi imprimat numai in scopuri personale, noncomerciale. Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de echipa certificatul.ro sau de partenerii sai. Pentru a reproduce materiale partial, integral sau modificate din continutul acestui site este necesara permisiunea anterioara explicita, in scris.

Continutul acestui site, textele, ilustratiile, fotografiile, continutul video, logo-urile şi orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor şi sunt proprietatea echipei certificatul.ro sau a clientilor sai.

In cazul publicarii pe site a lucrarilor realizate de catre membrii echipei certificatul.ro se aplica aceleaşi reguli ca şi in cazul continutului site-ului realizat de catre echipa certificatul.ro. Astfel, lucrarile trimise şi postate de catre membrii echipei certificatul.ro pot fi vizualizate, transmise şi imprimate in scopuri personale, noncomerciale. Prin prezentul document sunteti de acord cu acordarea unei licente neexclusive, gratuite, nelimitate in timp şi spatiu catre certificatul.ro pentru continutul publicat de dvs. pe site-ul www.certificatul.ro sau trimis de pe acest site.

Continutul site-ului www.certificatul.ro cade sub incidenta legii privind drepturile de autor interzicandu-se inclusiv reproducerea partiala, integrala sau modificarea fara permisiunea anterioara explicita, in scris cu echipa certificatul.ro sau partenerii sai.

Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise in mod expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: cristian.manda(at)certificatul.ro. In conditiile in care considerati ca o parte din continutul aparut pe site-ul www.certificatul.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti mai multe detalii in acest sens la adresa de email: cristian.manda(at)certificatul.ro.